8. februára 2019

FRIDAY VIBES

Ahojte, 
pevne verím, že ste si piatok užili a pripravujete sa na víkendovú náladu. Veď už aj piatoček je vlastne víkend😀. My sme s manželom včera cestovali do Svitu, dnes sme mali dovolenku, tak sme si spoločne vychutnali voľný deň.

Celé doobedie sme len oddychovali, ale poobede sme sa išli prevetrať na menšiu prechádzku po Svite. Je tu ešte celkom dosť snehu a zima, čiže sneh je dosť zamrznutý a vytvorili sa z neho krásne kryštáliky, ktoré sa na Slnku krásne odrážali a vytvárali odlesky ❄.

Dnes boli krásne aj Tatry a spolu s takmer čistou modrou oblohou vytvárali krásnu panorámu.

A fotili sme nielen prírodu, ale trošku aj mňa ... 🙊

Po prechádzke sme sa zastavili v Lidli, chcela som si kúpiť len krém na tvár. Ale odchádzali sme s plnou taškou💁. Máte to tak niekedy aj Vy? Kúpili sme si aj valentínske donuty,🍩 ku káve boli dobré, ale srdiečka na nich boli celkom tvrdé, tak ak máte citlivé zuby, radšej si ich nekupujte.

Podvečer sme vyrazili do obchodov s nábytkom, len tak obkuknúť ponuku obývačkových stien. Obehali sme dokopy 6 obchodov, ale zložením, rozmermi a celkovým výzorom sa nám páčili len dve súpravy nábytku do obývačky. Nie sme nároční, ale akosi nás takmer nič neoslovilo a viacero z nich bolo bielych, ktoré my nechceme. V Bratislave ešte pobeháme ostatné obchody, premeriame rozmery a snáď si niečo vyberieme.

Užite si pohodový piatkový večer, či už doma v pohodlí 📺 alebo niekde vo víre mesta 💃.
My už pozeráme "Čo ja viem" a súťažíme ... Čo Vám poviem, my sme takí dvaja dôchodcovia 👴👵.

Majte sa krásne ❤

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára