10. septembra 2018

PIEŠŤANY | Photo diary

Prvý septembrový víkend sme spolu s manželom👫 strávili v Piešťanoch, krásnom kúpeľnom meste. Dopriali sme si wellness v bazéne🏊, vírivke a saune v Penzióne Diana, v ktorom sme boli ubytovaní, poriadne sme si oddýchli a spoznávali krásy mesta. Do Piešťan síce chodíme každý rok na festival Grape, ale vždy len na letisko a v meste sme neboli ešte ani raz.
V celom meste cítiť kúpeľnú atmosféru, ktorá je prítomná na každom kroku. Mesto je pomerne malé, ale o to útulnejšie. Centrum mesta je plné kaviarničiek, reštaurácií a návštevníkov kúpeľov.
Ak do Piešťan niekedy zavítate, rozhodne Vám odporúčam návštevu Piešťanskej elektrárne, prechádzku po Kúpeľnom ostrove (určite si tam dajte čerstvú kúpeľnú oplátku😋), na ktorý sa dostanete cez Kolonádový most, obhliadku Vojenského historického múzea a relaxačnú vychádzku po mestskom parku.
Piešťany sa mi zapáčili😍 a aj keď nie sú rozhodne tým najkrajším mestom, ktoré som navštívila, predsa sú svojím spôsobom špecifické a majú niečo do seba. Veď posúďte na základe fotiek, nech sa páči😘.
Villa Vodička ... Najkrajšia kaviarnička akú som kedy videla😍. Výborná káva a ešte chutnejšie koláčiky.

Dajte mi vedieť, či ste už niekedy navštívili Piešťany? 
Čo sa Vám na nich páčilo najviac, príp. čo Vás najviac zaujalo z mojich fotiek?

Majte sa krásne ❤

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára