22. septembra 2016

It is about the AUTUMN 🍁

AHOJTE :)

"Príroda nepotrebuje módnych návrhárov ani vizážistov, je sama o sebe krásna v každom období.
Na jeseň sfarbená do pestrých farieb, v zime do biela, nepotrebuje kožuch, sneh ju oblieka.
Na jar ako dieťa, raz tichá, inokedy plačlivá a niekedy uletená a leto ju farbí do zlatista lúčmi Slnka.
A človek v jej objatí je krásny tiež, keď ju miluje a chráni."

Aj keď leto je už bohužiaľ za nami (bude mi chýbať a už teraz sa teším na ďalšie), teším sa aj na jeseň. Na každom ročnom období sa snažím nájsť niečo krásne a pozitívne, veď každé ročné obdobie je svojím spôsobom niečím výnimočné a svojské, len tú krásu treba vnímať, užívať si ju a "nasávať" plnými dúškami.

Jeseň je krásna, rozmanitá, prekvapivá, farebná, malebná ...
Jeseň je bohatá na svoje farby, pestrofarebnosť, ktorú nám celý čas ponúka. Stromy sfarbené do žltých, oranžových až červených odtieňov nám ponúkajú krásny pohľad a rozjasnenie často upršaných dní.
Pestrofarebnosť jesene podľa mojej sestry :)
November 2015
Najkrajšie na jeseni je "babie leto". Pomerne teplé počasie doplnené hrejivými jesennými lúčmi Slnka. Nie je nič krajšie ako jesenná prechádzka slnečnou pestrofarebnou prírodou. Šuchot opadaného lístia pod nohami, všade vôkol krásna jesenná príroda.

Púšťanie šarkana, Sandberg

Pohľad na jesennú prírodu je skutočne krásny, upokojujúci a očarujúci. Nie darmo je žltá farba farbou vitality, aktivity, optimizmu a chuti do života. Jeseň symbolizuje aj oranžová farba, ktorá mi pripomína síce skorý, ale zato nádherný jesenný západ Slnka. Oranžová farba je povzbudzujúca a naladí Vás pozitívnou energiou a optimizmom. Jeseň je tak krásna ... 
Západ Slnka na Sandbergu
Západ Slnka na Sandbergu
Západ Slnka na Sandbergu
Keďže mám rada turistiku a hory, absolvovala som už aj pár jesenných túr. Hory sú na jeseň iné, síce chladnejšie, ale zato malebnejšie a pre mňa viac očarivé.



Jeseň je aj o chladnejšom, premenlivom a upršanom počasí, ale ak to nebudete brať pesimisticky, bude jeseň krásna aj pre Vás. Snažte sa aj z negatívnych vecí vyťažiť maximum. Prší? Nevadí, obujte si gumáky, poriadne sa oblečte a zababušte, zoberte dáždnik alebo pršiplášť a vyrazte von, či na nákup, prechádzku alebo venčiť psa. Počasie aj tak nezmeníte, preto ho berte také, aké je a nezabúdajte: "Dúha nemusí byť iba na oblohe a iba po daždi." ;)

Ja osobne sa teším na to, čo nám jeseň 2016 prinesie. Teším sa na "babie leto", jesenné slnečné lúče, púšťanie šarkana, krásne stromy, opadané lístie a na všetko všedné aj nevšedné čo zažijem :)


Čo máte na jeseni najradšej Vy?

Prajem Vám farebnú jeseň plnú krásnych zážitkov a momentov :)

Majte sa krásne 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára