2. júla 2017

Photo diary # JÚN 2017 #

AHOJTE :)
Ako si užívate osviežujúce chladnejšie víkendové počasie? Aj Vám ubehol Jún tak strašne rýchlo? Mne pripadal mi neskutočne krátky. Úprimne závidím všetkým školákom, ktorým sa začínajú letné prázdniny. Ale aby ste si nemysleli, že som závistlivá, doprajem im to. Veď letných prázdnin som mala viac než dosť aj ja a na druhej strane, aj ich raz čaká životná etapa bez dvojmesačných prázdnin.
Tohtoročný Jún bol mimoriadne teplý, tropický, slnečný, krásny. Vyhovuje Vám takéto krásne a teplé počasie? Mne teda rozhodne áno☀
Mám pre Vás pripravených niekoľko júnových zážitkov a fotiek, tak sa rovno pusťme do toho💕

Prvý víkend sme aj spolu s mojimi rodičmi strávili v Bratislave. Nechýbali nákupy, večera v podobe grilovaných rebierok a posedenie s McDonald´s zmrzlinou na nábreží pri Eurovei. 
Sýtu večeru sme išli "vyprechádzať" na Bratislavský hrad, kde sme sa konečne prešli aj po novej barokovej záhrade.
Na sobotu sme zarezervovali lístky na plavbu loďou do Čunova a späť, pričom v cene lístka na loď sme mali aj vstup do Galérie Danubiana. Pre viac informácií kliknite TU. Počasie nám vyšlo teplé a slnečné, plavbu sme si užili a v galérii sme sa pokochali krásnymi obrazmi a inými výtvarnými a umeleckými dielami. Dokonca sme stihli zájsť aj do Areálu vodných športov Čunovo, kde sme si dopriali osviežujúce pivko a prešli areálom.
Nedeľu sme využili na prechádzku celou Železnou Studničkou. Ledva sme prišli domov a hneď sa spustil lejak, takže sme to stihli len tak-tak.

Ďalší víkend sme na striedačku išli do Ružomberka my, zase na predĺžený víkend.
Na piatok sme mali naplánovaný výlet do Poľska do mesta Zator do zábavného parku Energylandia. Prvýkrát sme tam boli už minulý rok a myslím, že sa to stane našou každoročnou zábavkou. Bolo báječne, poriadne sme sa vybláznili, vykolotočovali a odreagovali a odchádzali sme až na záverečnú.


Sobota bola rodinná, na záhrade sme varili guláš, jedli, kecali, oddychovali.
Nedeľa bola mierne adrenalínová, pretože od maminy sme dostali poukaz na dve jazdy na Zipline v Čutkovskej doline. Bol to skutočne zážitok a odporúčam to vyskúšať každému, kto nemá panický strach z výšok. Odhodlal sa aj môj priateľ a dokonca sa mu stalo to, že išiel pomaly a nedošiel až do cieľa, vrátil sa kúsok naspäť a prevádzkovateľ musel po neho ísť a "zachraňovať" ho. No čo Vám poviem, mali sme z toho zábavu😃 Ale priateľ to nevzdal a zvládol aj druhú jazdu.
Slnečné počasie sme využili na prechádzku po doline, ktorá je krásna za každého počasia.

Ďalší víkend sme hlavne kvôli pomerne studenému a škaredému počasiu, strávili totálnym oddychom a leňošením. Vybrali sme sa síce na Dni Petržalky, ale bola nám neskutočná zima, tak sme sa aj rýchlo vrátili naspäť domov. Narobili sme si chúťky na párance, ale tie tam bohužiaľ nemali. Inak, jedla tam na výber moc nebolo, pretože predávali len samú cigánsku, klobásu, langoše a placky. A tento výber sa opakoval v každom stánku. Dali sme si teda aspoň jednu tvarohovú štrúdľu a utekali domov. 

Posledný víkend sme si opaľovaním na Kuchajde predpripravili opálenie, aby sme na dovolenke, ktorá sa nám už nezadržateľné blíži, neboli až moc biely a nesvietili v dave.
Po roku sme zavítali na SunDeck, kde prebiehala Sunset bass party. SunDeck sa nachádza na Lodi Kormorán III na Tyršovom nábreží, hneď vedľa hlavného parkoviska. Je odtiaľ nádherný výhľad na Bratislavský hrad a západ Slnka. Po západe Slnka mi ale začala byť trochu zima, nikto netancoval a tak sme sa išli ešte prejsť popri Dunaji, cez Most SNP až na Hviezdoslavovo námestie. Už dlho sme sa neboli takto neskoro večer prechádzať (niekedy sme už ako dôchodcovia😃).

Minule mi priateľ po práci cestou domov s nadšením volá, že si mám rýchlo zobrať mobil a utekať za ním, pretože našiel po ceste malého ježka. S vyplazeným jazykom som utekala a našťastie som ho ešte zastihla. Bol skutočne maličký, veľkosťou tak do dlane a len tak sa prechádzal v malom lesíku hneď vedľa hlavného chodníka.
Jazyčisko má teda riadne dlhý :D
Už sa pomaly stáva tradíciou, že Vám na záver každomesačných photo diary postov prinášam fotku krásneho západu Slnka z nášho balkóna. A nesklamem Vás ani dnes, je to skutočná nádhera🌄

Školákom prajem príjemné prežitie letných prázdnin👌 a nám pracujúcim pevné nervy, aby sme to za krásneho slnečného počasia zdarne vydržali v práci👊.

Aký zážitok sa Vám viaže s mesiacom Jún?


Majte sa krásne❤

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára