1. augusta 2017

Photo diary # JÚL 2017 #

AHOJTE :)
Milujem letné mesiace plné slnečných lúčov, teplého počasia, dlhších dní a pohody. Škoda len, že viac prevažujú zimné, chladné a upršané mesiace a tie letné ubehnú tak rýchlo, že sa počas nich človek nestihne ani poriadne zohriať.
Letné mesiace sa preto snažím poriadne užívať pobytom vonku. A presne takýto bol aj Júl, ktorý bol nabitý výletmi, cestovaním, prechádzkami, relaxom, oddychom, kúpaním, dovolenkou a opaľovaním. Z Júla mám niekoľko zážitkov a mnoho fotiek, s ktorými by som sa rada podelila aj s Vami. Dúfam, že si ich užijete😉

Na prvý víkend sme mali už dlhšie naplánovaný celodenný výlet do Viedne. Viedeň je nádherná, očarujúca, historická a monumentálna. Na pamiatkach som si išla oči vyočiť, také boli krásne. Nakoľko sme vo Viedni nachodili milión krokov, na druhý deň v nedeľu sme sa regenerovali, oddychovali a relaxovali. Keďže o výlete do Viedne som Vám už písala článok, spolu s mojimi odporúčaniami na krásne miesta či pamiatky, teraz Vám ponúkam aspoň pár ďalších fotiek.

Kto miluje voľno na štátne sviatky tak ako ja?😁 V Júli sme si užili síce len jednodňové voľno, ale lepšie niečo ako nič. My sme tento voľný deň využili na prechádzku na Slavín, kde sme už dlho neboli. Zo Slavína sme išli rôznymi uličkami do centra mesta, kde sme si pochutili na zmrzline.

V Júli sme absolvovali aj našu ozajstnú prvú oddychovú dovolenku. Uplynulé roky sme počas predĺžených víkendov spoznávali rôzne mestá a vkuse sme len chodili a chodili a ani sme si neoddýchli. Samozrejme, aj poznávacie predĺžené víkendy majú čo-to do seba, ale raz za čas si treba dopriať poriadny oddych a vypnúť od všetkých povinností, stresov a ponáhľania sa. A tak sme si tento rok užili týždeň dovolenky v Štúrove. Bolo báječne, super. Len sme oddychovali, opaľovali sa, jedli, spali, prechádzali sa, kúpali, plávali a zase všetko dokola. O dovolenke v Štúrove ste si mohli prečítať už v tomto článku, ktorý obsahoval množstvo fotiek. Ale nebudem žgrloš a pridávam ďalšie fotky😗

Posledný víkend sme strávili v Ružomberku. Doma ma čakalo prednarodeninové prekvapenie v podobe krásnej torty (aj nám ju bolo ľúto zjesť) a kozmetických darčekov, ktoré potešia každú kozmetickú maniačku (určite ich uvidíte v článku Kozmetický august).

Nakoľko sme sa s priateľom zasnúbili, plánujeme na budúci rok svadbu. Preto sme celý piatok obiehali vytypované miestnosti vhodné na svadobnú hostinu, vyberali a rozhodovali sa. Som rada, že nám všetko dobre dopadlo, pretože máme rezervovanú sálu a dokonca vybraný aj termín👫
V sobotu sa konala rodinná oslava, kde sa jedlo, pilo, hodovalo😃 Nesmelo chýbať ani hádzanie balónikov naplnených vodou (sestra mala neskutočnú radosť), takže som mala druhú Veľkú noc, keďže som skončila najviac mokrá. Ale sranda musí byť.
V nedeľu sme stihli absolvovať menšiu túru na Predný Čerbať (945 m n.m.). Výstup nám trval 50 minút, samozrejme aj s mini prestávkami. Na vrchole nás čakal nádherný výhľad na Ružomberok a jeho okolie. Dokonca sme na vrchole po celý čas boli samy, mohli sme si ho tak vychutnať a fotiť ostošesť. Je tam nádherne, veď posúďte samy podľa fotiek📷

Na záver pripájam dve fotky krásnych budov, na ktoré sme narazili pri prechádzke uličkami Bratislavy. A nesmie chýbať ani fotka ďalšieho z nádherných západov Slnka.

Napíšte mi do komentárov, ako ste strávili Júl Vy?😉

Ďakujem za prečítanie a Vašu návštevu na blogu.
Pevne verím, že sa Vám článok páčil.
🌸🌸🌸

Majte sa krásne❤

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára