13. júna 2018

Photo diary # MÁJ 2018 #

AHOJTE 😍
Uplynulý mesiac bol cestovateľský, doslova a dopísmena. Niežeby som objavovala nové miesta a cestovala po svete, to vôbec nie (aj keď, je to príjemná predstava). Bolo to všetko síce len v rámci Slovenska, ale poviem Vám, to presúvanie, balenie, vybalovanie a samotné cestovanie dá zabrať. Doma v Ružomberku som bola až trikrát, raz sme boli vo Svite a dvakrát som bola na služobnej ceste. Takže som precestovaná na najbližšiu dobu viac než dosť😃.
Dosť bolo kecania, poďme k veci ... Prajem Vám príjemné prezeranie májových fotiek😘.

Sviatok práce sme oslávili prechádzkou po Bratislave. Počasie bolo teplé a slnečné a tak sme ho využili aj na menšie fotenie📸 v Prezidentskej záhrade a v Sade Janka Kráľa. Fotomodelka zo mňa nebude, ale snažím sa na fotkách tváriť ako-tak normálne😄.

Návštevy Ružomberka boli spojené najmä so svadobnými vybavovačkami👰, skúškami svadobných šiat, stretnutím mojich a snúbencových rodičov a nákupmi v Poľsku🛍, kde sme potrebovali kúpiť najmä oblek a košele pre snúbenca a moje popolnočné šaty. Všetko potrebné sme vybavili, svadobné šaty sa blížia konečne do finále a čo sme nekúpili v Poľsku, kúpili sme v Bratislave a v Ružomberku. Takže už len všetky svadobné detaily dotiahnuť do konca a náš deň "D" si môžeme užiť spoločne s našimi blízkymi👫.

Jeden víkend som bola dokonca doma sama bez snúbenca, čo sa už nestáva takmer vôbec. Najväčšiu radosť z toho mala mamina so sestrou. A keď som zistila, čo si pre mňa pripravili, skoro som odpadla😲😅. Normálne potajomky pripravili babskú, rodinnú rozlúčku so slobodou. Nepredstavujte si klasickú rozlúčkovú párty, ja na diskotéky moc nie som. Moja rozlúčka so slobodou bola originálna, najlepšia, proste parádna. Najprv som bola u pedikérky upraviť moje labky, veď nech na svadbe vyzerajú k svetu.
Potom som vedela, že máme ísť do Liptovského Mikuláša na nákupy, ale to som nečakala, čo ma čaká. Pred Liptovským Mikulášom sme odbočili k Tatralandii, pri ktorej je ZOO Kontakt, tak som sa potešila, že ideme pozrieť zvieratká, ktoré ja zbožňujem. Avšak, čakalo ma niečo úúúúplne iné ... lietanie v Hurricane factory. To bolo také mega prekvapenie, až som sa toho začala báť, aj keď ja adrenalín milujem. Mala som dve jazdy po dve minúty, prvá bola taká neistá, ale druhú som sa snažila si čo najviac užiť. Je to fakt ťažké sa tam udržať v pozícii, ktorú sme si nacvičovali "na suchu", keď Vám zospodu fúka vetrisko. Napriek všetkému to bolo mega úžasné a ja mám vďaka mamine a sestre ďalší nezabudnuteľný zážitok.
Následne sme zašli na obed do Restart burger ... Joooj, tak som si pochutila na vegetariánskom burgri🍔.
A na záver sme išli na menšie nákupy, ale nejak ma nič neohúrilo a odišla som len s jedným tričkom ... to je tak keď si chcete niečo kúpiť, nič sa Vám nepáči.

V Máji sme stihli zájsť aj na návštevu k snúbencovej rodine do Svitu. Vždy, keď sme tam v letnom období, najviac sa teším na zmrzlinu🍦. Proste lepšiu zmrzku za 0,40 € som ešte nejedla ... a ešte aké obrovské porcie dávajú (#icecreamlover).
Počasie nám prialo a tak sme sa išli prejsť do prírodnej rezervácie Baba, kde je nádherná príroda🌳🌲. Veď posúďte samy😍.

Boli sme sa aj kultúrne vyžiť v RTVS na Pohoda Deň_FM, kde počas celého dňa prebiehali rôzne koncerty, sprievodné akcie a diskusie o festivale. Priateľ chcel veľmi vidieť vystúpenie a rozhovor s Noisecut & Norou Ibsenovou z Fallgrapp, ktorý budú spolu koncertovať aj na Pohode. My síce na Pohodu nejdeme, ale Vy si ju užite aj za nás😉.

Čo najviac sme sa snažili využívať krásne a slnečné počasie a tak sme sa často prechádzali len tak po Bratislave a vychutnávali sme si prítomný okamih a oddych🌆👫🌳

V rámci služobnej cesty som sa bola po celodenných školiacich aktivitách poprechádzať a trošku vypnúť. Boli sme ubytovaní v Šoporni, kde sa nachádza aj Vodná nádrž Kráľová. Vedela by som si predstaviť sa tam prechádzať, bicyklovať alebo behať aj každučký deň, najmä pri západe Slnka🌅. Ten kľud, ticho, pokoj, nádherná príroda, och ...😍

Čo pekné ste zažili v mesiaci Máj Vy?
Ako ste si užívali letné počasie?

Majte sa krásne❤

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára