12. novembra 2016

Christmas tips for gifts

AHOJTE :)
Aj keď sú Vianoce ešte celkom ďaleko, pomaly, ale isto sa blížia a preto treba začať uvažovať nad výberom vhodných darčekov. Obchody nás už lákajú vianočnou výzdobou, atmosférou a výhodnými vianočnými ponukami. Je dobré mať vopred premyslené, čím chcete svojej rodine urobiť radosť, aby ste v návale vianočnej atmosféry nekúpili "blbosti". Základom je vedieť, čo (ne)potrebné by príbuzní chceli, čo by ich potešilo a urobilo im radosť. Ja už počas roka nenápadne zisťujem a spisujem, čo by každý chcel a čo by sa komu zišlo. Niekedy stačí len načúvať, každý Vám to "medzi riadkami" v bežnom rozhovore povie aj sám ;)
Na tohtoročné Vianoce mám už skoro všetky darčeky kúpené, stačí ich len zabaliť :D Rozhodovanie bolo mimoriadne ľahké a hneď som vedela, čo komu kúpim. Vy už viete akými darčekmi potešíte Vašich najbližších?🎁
Aby som Vám pri výbere tých správnych darčekov uľahčila Vaše rozhodovanie, rozhodla som sa dať dokopy všetky moje námety a tipy na darčeky pre celú rodinu. Skúste sa inšpirovať :)


kabelka - sada uterákov - sviečka - župan - kniha zdravých receptov - šperkovnica - elektrický mlynček
Všetky maminy majú rady hlavne praktické darčeky, ktoré využijú predovšetkým v domácnosti. Myslím si, že ich potešia najmä domáce potreby a kuchynské náradie. Krásna kabelka vhodnej, jemnej farby poteší nejednu ženu. V huňatom župane a pri vianočnej vôni sviečky zrelaxuje pri televízore alebo knihe každý večer. Keďže každá žena má rada šperky, šperkovnica je originálnym darčekom na praktické uskladnenie hodiniek, náušníc, náramkov, prsteňov či náhrdelníkov.


ponožky - košeľa - lyžiarske palice - fotoalbum - peňaženka - hodinky - kožené rukavice
Aj u Vás je to tak, že ocino Vám vždy povie, že nič nepotrebuje?! Výber darčeka pre muža je podľa mňa ten najťažší, pretože treba vybrať naozaj niečo potrebné, originálne a zmysluplné. Ponožky sú neodmysliteľnou súčasťou každých Vianoc :D. Teplé kožené rukavice zahrejú v najväčších mrazoch aj tvrdých chlapov. S hodinkami nebude nikdy nikam meškať ;) Krásna košeľa urobí z každého muža elegána. Pokiaľ je Vás ocino športovec, určite ho poteší športové náradie alebo doplnky. Peňaženka je výbavou a potrebou každého muža. Spomienky sú neoddeliteľnou súčasťou každého z nás a ocino sa určite poteší, keď si ich všetky pokope bude môcť prezerať vo fotoalbume.


zápisník na recepty - kozmetická taštička - termohrnček - diár - šálka - pyžamo - papuče
Výber darčekov pre sestru je podľa mňa ten najjednoduchší, aspoň pre mňa. Pre sestru mám darčeky vybraté ako prvé a vždy presne viem, čo potrebuje a čo ju poteší. Každá slečna rada pomáha v kuchyni alebo varí a preto je originálnym darčekom zápisník na recepty, kde si ich môže sama zapisovať. Tak ako ponožky, aj pyžamo je neodmysliteľnou súčasťou každých Vianoc, a podobne je to aj s papučami. Kozmetická taštička poteší každú slečnu, ktorá sa rada skrášľuje. V zimných dňoch ocení termohrnček a šálku, v ktorých si bude môcť vychutnať horúci čaj alebo kávu. Pri organizácii povinností a rôznych stretnutí jej pomôže krásny diár.


voňavka - ploskačka - vreckový multifunkčný nožík - šál - čiapka - sveter - kožený opasok
V tých najväčších mrazoch Váš brat alebo priateľ ocení teplý sveter, čiapku a šál, ktoré ho zahrejú (a keď je teplo mužovi, zahreje aj Vás). Kožený opasok oživí každý elegantný outfit. Neodolateľná vôňa robí muža príťažlivým. Ploskačka a multifunkčný vreckový nožík ho (a možno aj Vás) zachránia a pomôžu v každej situácii.

Prajem Vám šťastnú ruku pri správnom výbere darčekov pre Vašich najbližších ;)
Malá rada: Určite si nákup darčekov nenechávajte na poslednú chvíľu. Tesne pred Vianocami sú obchody preplnené, ľudia sú v strese, majú nákupnú horúčku a sú nervózny. A predsa si Vaše vianočné nákupy nechcete nechať pokaziť?! ;)

Vyberá sa Vám darček ľahšie pre ženy alebo pre mužov?

Majte sa krásne

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára